Menu

Social
VREA O SANSA LA VIATA

Sunt constienta ca daca nu fac nimic mor, insa daca merg la aceasta interventie chirurgicala am o sansa la viata. Sunt cuvintele disperate ale unei femei de 47 de ani, din comuna buzoiana Topliceni, care sufera de tromboembolism pulmonar. Boala ii pune viata in pericol, iar operatia, care ar salva-o costa aproape de 6.000 de euro. Femeia nu are banii necesari si face apel la toti oamenii cu suflet sa o ajute.

In urma cu un an, Marilena Niță, din localitatea buzoiana Topliceni a fost diagnosticata cu tromboembolism pulmonar, o boala grava care ii poate fi fatala. Medicii au facut atunci eforturi uriase pentru a o tine in viata, iar organismul ei a raspuns la tratament. A fost momentul in care a inceput lupta cu boala. De la primirea diagnosticului si pana in prezent, Marilena a mers luna de luna la un spital din Bucuresti, unde i-a fost administrat un tratament, decontat de Ministerul Sanatatii. Rolul acestuia a fost acela de a-I ajuta organismul sa ajunga la nivelul in care sa suporte interventia chirurgicala, prin care ar putea fi indepartate cheagurile de sange formate pe unul dintre plamanii femeii. In primavara, femeia a aflat ca poate fi operata, insa bucuria acestei vesti a fost umbrita de faptul ca nu are banii necesari pentru plata interventiei. Fiica Marilenei a plecat la munca in strainatate pentru a-si ajuta mama, insa nici macar acest sacrificiu nu a fost de-ajuns. Femeia are nevoie de aproape 6.000 de euro pentru a plati medicul chirurg care va veni de la Viena la Timisoara pentru a o opera. Femeia face eforturi uriase pentru a strange banii de care are nevoie pentru a avea o sansa la viata. Aceasta a facut apel la oamenii de pe o retea de socializare si chiar si-a deschis un cont. Sumele primite nu sunt mari, insa ii dau sperante ca oamenii cu suflet mare o vor ajuta si va reusi sa se opereze.

Marilena traieste dintr-o pensie medicala de doar 400 de lei, bani din care trebuie sa plateasca medicamentele care o ajuta sa fie in viata, dar si drumul la Bucuresti din fiecare luna. Toti cei care vor sa o ajute pe femeia diagnosticata cu tromboembolism pulmonar pot face donatii in contul RO32RZBR0000060017545080, deschis la Raiffeisen bank, cu mentiunea pentru Marilena Niță.

Comentarii ( 1 )

  • Yasmina Niță

    Da…din păcate este vorba despre mama mea. Oricine poate sa o ajute din suflet ii rămân vesnic recunoscătoare. Eu lucrez in Marea Britanie dar din păcate lucrurile nu merg atât de bine…

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>