Menu

Social
DRAGAICA FARA BILET

În acest week-end, se deschide, la Buzău, Târgul „Drăgaica”, unul dintre cele mai longevive târguri de vară din România, cu o vechime de peste cinci secole. Pregătirile pentru organizarea târgului sunt pe ultima suta de metri . Ca în fiecare an, Primăria Buzău organizează un spectacol de deschidere, invitată speciala fiind Mioara Velicu. Pentru prima dată, intrarea este liberă.

Mai sunt două zile până la deschiderea celui mai vechi târg din Muntenia, „Drăgaica”, iar pregătirile sunt pe ultima suta de metri. Anul acesta, autorităţile din Buzău au renunţat la taxarea vizitatorilor, după ce au observat că de la an la an scade numărul biletelor vândute. Şefii Primăriei Buzău speră ca, prin această masură, tradiţia târgului să nu se piardă.

Târgul va începe cu un frumos spectacol de muzică populară, susţinut de artişti buzoieni, invitată specială fiind cunoscuta interpretă Mioara Velicu. Printre schimbările anunţate de organizatori în această vară se numără şi reducerea numărului de terase, pentru a se câştiga mai mult loc pentru alte activităţi. “Drăgaica 2015” va începe pe sambata, la ora 11.00, şi se va închide pe 24 iunie.
Targul „Dragaica” se organizează în actuala locație, aflata la ieșirea din orașul Buzău către Urziceni, încă din anul 1971.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>