Menu

Social
MISTUITA DE FLACARI

Un incendiu puternic a mistuit o parte dintr-o gospodarie situata in cartierul brailean Pisc. Focul a izbucnit in miezul zilei, la una dintre dependintele din curte, si s-a extins rapid. Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti.

Panica pentru locuitorii din cartierul brailean Pisc, dupa ce un incendiu puternic a cuprins o parte din gospodaria unui vecin. Speriati de flacarile mari si de fumul gros, oamenii au sunat la 112, iar la fata locului s-au deplasat patru autospeciale dotate cu apa si spuma si o ambulanta SMURD. Pompierii s-au straduit mai bine de jumatate de ora sa anihileze incendiul. Din fericire, singura persoana care se afla in casa in momentul in care au izbucnit flacarile a iesit la timp, astfel ca nu au existat victime omenesti. Proprietarii locuintei cred cineva a pus focul intentionat, pentru ca, altfel, nu isi dau seama cum s-a intamplat. Specialistii ISU a dovedit insa ca incendiul a pornit de la un scurt circuit la o instalatie electrica improvizata.

Din păcate, în incendiu au ars de vii doi câini care erau legaţi în lanţ, precum şi patru iepuri închişi într-o cuşcă, animalele aflându-se în vecinătatea grajdului făcut scrum.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>