Menu

Sport
ÎNCĂ UN AN IN LIGA A DOUA

Sportivele de la Handbal Municipal Buzău au pierdut şi al doilea meci al barajului pentru promovarea în Liga Naţională, scor 30–40, în faţa grupării Cetate Deva. Din grupa in care a evoluat gruparea buzoiană a promovat în prima ligă echipa Măgura Cisnădie, care a trecut atat de Handbal Municipal Buzău, cat si de Cetate Deva.

Aşa cum era de aşteptat, Handbal Municipal Buzău a pierdut şi al doilea meci al turneului de baraj pentru promovarea în Liga Naţională. Dupa ce in primul meci au suferit un esec in fata handbalistelor de la CS Magura Cisnadie, aseară, elevele lui Romeo Ilie au pierdut cu scorul de 30 – 40 în faţa formaţiei Cetate Deva. Partida de aseara a fost insa una de consolare pentru ambele echipe. Asta, în conditiile in care marti seara, CS Măgura Cisnădie a reușit surpriza și a promovat în prima divizie, învingând cu 24-22 pe Cetate Deva.

Ieri, s-a stabilit și a doua formație ce va evolua în primul eșalon. CSM Unirea Slobozia a învins în al doilea meci al turneului de baraj de la Rm. Vâlcea gruparea CSM Slatina cu 37-30 și va rămâne în Liga Națională.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>