Menu

Social
COMEMORARE PE LACUL SIUTGHIOL

Flori, lumânări și lampioane pentru victimele tragediei de pe lacul Siutghiol. De şase luni au plecat să salveze suflete, acolo sus în ceruri, însă de pe pământ, prietenii şi rudele încă îi aşteaptă să se întoarcă din misiune. Vorbim despre cei patru membri ai echipajului SMURD, care au murit la sfârşitul anului trecut după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit în lacul Siutghiol. Zeci de oameni le-au adus un omagiu la locul tragediei.

Se împlinesc șase luni de când medicul Laura Vizireanu, asistenta Camelia Gabriela Harton, pilotul comador Petre Cătuneanu și copilotul Ginel Claudiu Crăcănel au plecat în ultima misiune, spre ceruri. Cu lumânări în mână, durere în suflet și lacrimi în ochi, prietenii, rudele și colegii abia își pot găsi cuvintele. Suferința este prea mare. La o jumatate de an de la tragedie, familiile celor patru membri ai echipajului încă mai așteaptă răspunsul la multe întrebări. De pe mal, zeci de oameni au aruncat flori în apă și au lansat lampioane, iar în larg mai multe ambarcațiuni au dus coroane către locul tragediei.

Luciul apei a fost împânzit de flori și din aer. Un motodeltaplan a lansat sute de petale în memoria celor patru membri SMURD care au și-au găsit sfârșitul în lac.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>