Menu

Divertisment
SEJURURI DE NEUITAT

Ascultaţi Matineaţa la Radio Boom şi puteti pleca la mare ori la munte. Este provocarea lansată de Emil Mitrache si Doru Cătănescu celor mai fideli ascultători ai postului de radio, în cadrul emisiunii Matineaţa. Sejururile gratuite pot fi castigate de oricare dintre ascultatorii emisiunii „Matineata”, pe 96 cu 7 FM.

Aşa au poposit la Buzău cele doua vedete ale Radio Boom, Emil Mitrache si Doru Cătănescu. Ascultatoarele Radio Boom i-au asaltat pentru autografe pe cei doi indragiti realizatori ai emisiunii Matineaţa, aflati pe platoul de filmare al TvSud Est. În lunile iunie, iulie si august, Radio Boom pune la bataie premii ce pot fi castigate de oricare dintre ascultatorii de pe frecventa 96 cu 7 FM. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati Like paginii de Facebook a emisiunii Matineata, si sa trimiteti pe adresa de email matineata@radioboom.ro o cerere de concediu personalizată. Puteti castiga sejuri pentru 2 persoane la Hotel Belvedere din statiunea Neptun-Olimp.

Emisiunea Matineata te poate trimite in vacanta si la munte. Radio Boom pune la bataie 4 sejuri de o saptamana pentru 2 persoane la Pensiunea Izvorul Bucuriei din judetul Buzau. Sejururile inclund servicii complete de cazare si masa. Dati Like paginii de Facebook a emisiunii Matineata, si sa trimiteti pe adresa de email matineata@radioboom.ro o cerere de concediu prin care sa demonstrati ca meritati acest premiu!

 

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>