Menu

Social
UN SURFER NECUVANTATOR CU PLACA PE LACUL SIUTGHIOL

Cine spune că windsurfing-ul nu este un sport pentru toată lumea ar trebui să vizioneze imaginile următoare. Un patruped din Constanța a devenit vedetă pe internet, după ce a fost filmat de stăpan în timpul unei plimbări cu placa pe Lacul Siutghiol.

Un constănțean pasionat de sporturi nautice a reușit să ofere o nouă dimensiune windsurfing-ului, după ce și-a luat cainele la plimbare pe luciul apei. Patrupedul s-a instalat pe placa de surf și s-a lăsat condus de stăpîn într-un adevărat periplu pe lac.

Plimbarea a durat preț cîteva minute, timp în care simpaticul cățel a dat semne că se simte în largul său practicând sporturi extreme. Ba mai mult decît atât, odată ajunși aproape de țărm a executat și un salt de pe planșă direct pe mal. Totul spre încântarea stăpînului, care de altfel își duce pasiunea mai departe și în rîndul tinerilor dornici să învețe să facă windsurfing. La Mamaia este deschis și un astfel de centru de inițiere a amatorilor de adrenalină, iar un curs se împarte în două zile, a câte trei ore și costă 600 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>