Menu

Social
FLORI SI CULORI

Cum iti poti mentine clientii si totodata sa atragi altii noi in plin sezon al florilor? Foarte simplu. Venind pe piata cu o paleta diversificata de culori si pastrand aceleasi preturi de anul trecut. O spun floricultorii, din zona Ramnicu Sarat, care au scos la vanzare sute de ghivece cu mușcate curgătoare multicolore.

Inca din primavara, sotii Olteanu, din localitatea buzoiana Topliceni au cultivat flori in aproximativ 350 de ghivece. Muscatele curgatoare au fost ingrijite, au beneficiat de vreme buna, iar in aceasta perioada, toate au inflorit. O parte din ghivece au fost deja scoase la vanzare in pietele, din Rm. Sarat si Focsani, iar clientii nu au intarziat sa apara. Pentru a atrage noi clienti, floricultorii au decis sa nu mareasca preturile la ghivecele cu muscate curgatoare.

Ghivecele cu flori multicolore costa intre 15 si 20 de lei, cu tot cu secrete pentru ingrijire. Daca sunt tinute in conditii optime, muscatele curgatoare cultivate in ghivece, infloresc toata vara.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>