Menu

Social
FLORI PENTRU SERBARI

Ultima zi de scoala a adus profit vanzatorilor de flori. Cel putin la Rm. Sarat, fiecare elev a cumparat cate un buchet pentru invatatoare sau profesoare, iar comerciantii au avut vanzari record. Cele mai cautate au fost florile de sezon, la preturi accesibile.

Elevi de toate varstele au cautat cu frenezie astazi florile pe care sa le daruiasca invatatoarelor sau profesoarelor la festivitatea de premiere. Unii copii au fost ajutati de parinti sau bunici sa aleaga buchetele cele mai frumoase, iar preturile nu au contat prea mult.  Asa se face ca florarii, care s-au aprovizionat cu marfa pe alese, au lucrat la foc continuu pentru a onora toate cererile.

La Rm. Sarat, cel mai ieftin buchet de flori a costat astazi 10 lei, iar cei care au dorit buchete sau aranjamente mai deosebite au scos din buzunar chiar si peste 50 lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>