Menu

Cultural
CONCERT DE EXCEPTIE LA BUZAU

Motiv de bucurie pentru rockerii din Buzău, dar nu numai! Celebra trupă britanică Jethro Tull va concerta duminica seara, la Buzău, într-un eveniment muzical fără precedent în oraşul de la curbura Carpaţilor. Concertul va avea loc într-un club din Parcul Tineretului.

Concertul trupei Jethro Tull la Buzău este un vis pentru mii de rockeri din zonă, dar şi din ţară. 1000 de persoane sunt aşteptate, duminică seara, într-un club din Parcul Tineretului, din Buzau, pentru a-i vedea pe rockerii britanici în concert live, alături de Ian Anderson, unul dintre fondatorii formaţiei. Spectacolul va fi structurat pe două părţi şi se va desfăşura pe durata a două ore. În prima parte este programată lansarea celui mai recent album, „Homo Erraticus”, iar în partea a doua, rockerii vor interpreta piesele care i-au consacrat în deceniile de carieră.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va beneficia de o logistică impresionantă, sunet şi lumini profesionale, de mare putere, şi o scenă de 64 de metri pătraţi, care va fi adusă special pentru acest eveniment şi montată cu o zi înainte.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>