Menu

Social
EXEMPLU DE SOLIDARITATE

N-au ramas indiferenti si au venit in ajutorul sinistratilor din Nepal, afectati de doua cutremure de magnitudine mare. Este vorba de elevii si cadrele didactice de la Liceul Tehnologic “Henri Coanda” Buzau, care astazi au donat bani pentru sinistrati, la apelul lansat de Crucea Rosie Română.

Dupa cele doua cutremure de 7,3 şi 7,9 grade pe scara Richter, care au zguduit Nepalul in primavara, milioane de oameni au ramas pe drumuri, fara hrana si apa. Mai multi elevi si profesori de la Liceul Tehnologic “Henri Coanda” Buzau au hotarat sa vina in sprijinul acestora. Ei au donat astazi bani, fiecare dupa posibilitati, in cadrul actiunii umanitare “Solidari pentru Nepal”. Chiar daca suma stransa este una modica, gestul este unul demn de luat in seama. Crucea Rosie Romana a lansat un apel umanitar de urgenta în sprijinul victimelor cutremurului din Nepal. Pana acum, la nivel national, au fost stransi 35.000 de euro, bani care vor intra in conturile Federatiei Romane de Crucie Rosie.

În data de 25 aprilie, un cutremur de magnitudine 7,9 pe scara Richter s-a produs la o adâncime de 10 km, foarte aproape de capitala statului Nepal, Kathmandu, iar pagubele au fost uriase.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>