Menu

Social
SECŢIE NOUĂ

Spitalul Județean Buzău are o nouă secţie de chirurgie pediatrică. Valoarea totală a lucrărilor este de 290.000 de lei, iar cea mai mare parte a sumei a fost alocată de Consiliul Județean Buzău. O parte din fonduri au fost strânse în urma unui concert de Crăciun susținut în 2013 de Horia Brenciu.

Așa arăta, în urmă cu un an, secţia de chirurgie pediatrică a celei mai mari unități medicale din județul Buzău. În ultimele luni, secția a trecut printr-un amplu proces de modernizare, investiţia fiind evaluată la 290.000 de lei. Banii au venit în proporţie de 75 la sută de la Consiliul Județean iar restul a reprezentat contribuția din fonduri proprii a Spitalului Județean. Noua secţie a fost inaugurată astazi în prezenţa autorităţilor locale. O parte din suma cheltuită pentru reabilitarea secției provine din încasările de la concertul de Crăciun susținut de Horia Brenciu, în 2013, în Sala polivalentă din Buzău. Părinții și bunicii copiilor internați la Spitalul Județean se arată încântați de noile condiții.

La Secția de chirurgie pediatrică a Spitalului Județean Buzău se internează, în fiecare an, aproximativ 1200 de pacienți.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>