Menu

Social
JUCARII CONFISCATE

Zeci de mii de jucării contrafăcute, cu o valoare de peste 3 milioane de lei au fost ieri descoperite si confiscate de politistii de frontiera, intr-un container sosit în Punctul de Trecere Frontiera Constanţa Sud Agigea. Marfa venea din China si trebuia sa ajunga la o societate comerciala din municipiul Constanta.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat ieri la rampa existentă în cadrul Punctul de Trecere Frontiera Constanţa Sud Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Constanţa.
În urma actiunii au fost identificate peste 34 de mii de articole, ce reprezentau jucării pentru copii, de tip Lego, susceptibile a fi contrafăcute. Valoarea acestora depaseste 3 milioane de lei.
Toata marfa a fost indisponibilizată de către lucrătorii vamali până la finalizarea cercetărilor şi luarea măsurilor ce se impun.

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit administratorilor societăţii comerciale în cauză, un cetăţean român si unul turc , dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>