Menu

Campanii TVSE

ÎNVAŢĂ SĂ DĂRUIEŞTI!

Reuşeşte să trăiască frumos şi chiar să îi ajute pe alţii, chiar dacă este ţintuit într-un scun cu rotile. Este povestea lui Petru Zoltan EGYED, sau Zolty, cum îi zic prietenii, unul dintre cei mai activi bloggeri din România. Deşi suferă de distrofie musculară congenitală şi scrie pe blog doar un deget, pentru că boala nu-i permite mai mult, Zolty nu se fereşte să îi ajute pe alţii. El a iniţiat o campanie on-line prin care doreşte să dăruiască vechiul său scaun cu rotile cuiva care are nevoie de el. Grup Media TVSat i-a sărit în ajutor în cadrul campaniei “Învaţă să dăruieşti!”.

Zolty şi-a cumpărat acum ceva timp un scaun cu rotile electric, care să-l ajute să se deplaseze. Între timp, a primit altul mai performant, iar acum vrea să doneze scaunul vechi cuiva care are nevoie de el. Problema era că scaunul avea nevoie de doi acumulatori speciali, care costau în jur de 1.500 de lei, dar şi de cineva care să suporte cheltuielile de transport ale scaunului către câştigător. Acesta a fost şi motivul pentru care Zolty a cerut ajutorul altor bloggeri pentru a-i face cunoscută povestea în cadrul unei campanii on-line desfăşurată de platforma “Blogal Initiative”. Nu mai puţin de 50 de bloggeri din toată ţara i-au sărit în ajutor lui Zolty. Mai mult, în cadrul campaniei „Învaţă să dăruieşti!”, Grup Media TVSat s-a oferit să suporte costul celor doi acumulatori, astfel încât Zolty să poată oferi vechiul scaun cu rotile altcuiva. Gest remarcat de zeci de bloggeri din ţară fideli cauzei lui Zolty.

“Sponsorul este Grup Media TVSat, cu sediul în Buzău, ce cuprinde televiziunea regională TV SudEst, televiziunea locală TVSat, postul regional de radio Radio Boom şi publicaţia Scurt pe 2. Buzoienii se pare că-s oameni tare inimoși, gata să îți sară în ajutor fix atunci când ai nevoie și nu te aștepți. Mă bucur tare, tare mult, că ajută un om precum Zolty, căci merită!”

Şi Luciana Corlan, un alt blogger de top din România, a apreciat ajutorul acordat de Grup Media TVSat lui Zolty. “Grup Media TVSat au devenit complici la actul de generozitate al lui Zolty”. Grup Media TVSat a demarat campania “Învaţă să dăruieşti!“ anul trecut, iar de atunci s-a implicat în ajutorarea mai multor cazuri sociale.

 

INVATA SA DARUIESTI!
O campanie TVSE!


Pentru că aţi fost alături de noi si în 2011- 2012 dar şi în 2013 atunci când sau adunat jucării pentru copiii nevoiaşi, vă invitam şi anul acesta pe toţi aceea care vor să fie alături de spiriduşii Moşului, să participe la Campania :
DONEAZĂ O JUCĂRIE! FII CHIAR TU MOŞ CRĂCIUN!
Vă aşteptam în fiecare sâmbătă până pe data de 2o decembrie la Galeria Mall Buzau in cadrul emisiunii „Pestisorul de aur” sau în fiecare zi la sediile TV SudEst din Buzău si Ramnicu-Sarat.
Fii chiar tu Moş Crăciun! Astfel, un copil o să-ţi ofere în dar un zâmbet!


 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>