Menu

TVSE

Televiziunea regională TVSudEst (TVSE)

           TVSudEst este o televiziune cu un caracter generalist care are o adresabilitate regională, acoperind zona de Sud-Est a ţării. Având o echipă profesionistă, postul s-a impus prin implementarea unui suflu nou în audiovizualul românesc, cu producţii complete orientate pe nevoile şi aştepările telespectatorilor. Postul de televiziune este din 2013 prezent în toată Regiunea Sud-Est, având o arie de acoperire în Bucureşti şi 10 judeţe Buzău, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Ilfov, Ialomiţa, Galaţi, Prahova Tulcea şi Vrancea . Postul se recepţionează  prin  reţelele  de  cablu  în  peste  2.000.000  de  locuinţe,  fiind urmărit de peste 5.000.000 de telespectatori în toată România.

Mai mult, din 2013 TVSudEst emite şi pe satelit, ceea ce înseamnă că poate fi urmărit în ţară şi în străinătate de către posesorii de antene de satelit.

Practic, vorbim de alte câteva milioane de telespectatori din România şi de peste hotare care urmăresc cu interes programele şi buletinele informative ale postului TVSudEst.

Jurnalul de ştiri este asigurat de o redacţie profesionistă care coordonează echipe de corespondenţi ce transmit zilnic din Bucureşti şi judeţele Buzău, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Ilfov, Ialomiţa, Prahova, Galaţi şi Tulcea şi  Vrancea .

În plus, postul regional TVSudEst  a fost inclus de către Consiliul Naţional al Audiovizualului în lista  must carry pentru Regiunea de Sud-Est a ţării, listă ce cuprinde posturile care trebuie retransmise obligatoriu, fără niciun cost, de către toți cabliștii.

Pentru a veni şi mai mult în sprijinul telespectatorilor, postul TVSudEst  poate fi  urmărit live, non-stop şi fără niciun cost, pe internet, la adresa www.tvsudest.ro. Platforma on-line oferă posibilitatea interacţiunii cu telespectatorii care pot lăsa comentariile lor sau pot semnala problemele cu care se confruntă la nivelul comunităţii din care fac parte.

          Începând din decembrie 2014, postul regional TVSE a mai făcut un pas pentru mulţumirea telespectatorilor, difuzând în fiecare seară cele mai îndrăgite filme ale cinematografiei româneşti.

 

Comentarii ( 1 )

  • Viorica Macarie

    Acum în clipa asta s a sfârșit un film romanesc despre IP. M ați emoționat pana în adâncul sufletului!Va mulțumesc! E adevărul cel mai crud….. Nici azi România nu deschide ochii…… Istorisiri sant pe toate cărările Ardealului. Multe.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>