Menu

Social
DARURI DE PAȘTE PENTRU COPII

Emotii si bucurie astazi in localitatea buzoiana Vadu Pasii. Karina Bechir, prezentatoarea emisunii „Peștișorul de aur”, de la TVSudEst a daruit jucării, hăinuțe și dulciuri la șapte familii cu mulți copii. Cadourile dăruite au fost strânse chiar de catre copiii care participă la emisiunea „Peștișorul de aur” in cadrul campaniei „Învaţă să dăruieşti”. Campania Grupului Media TVSat se deruleaza pentru al cincilea an consecutiv.

Karina Bechir, prezentatoarea emisiunii „Peștișorul de aur”, de la TV Sud Est, a fost astăzi, în Vinerea mare, ajutorul iepurașului de Paști. Alături de o echipa TVSudEst, Karina a mers în vizită la câteva familii nevioașe din județ pentru a le împărți daruri copiilor.   „Împreună, pentru un Paște fericit!” s-a numit acțiunea de astăzi și face parte din campania „Învață să dăruiești”, a grupului media TVSat. Dacă in anii trecuți, campania s-a derulat in orașul Buzău și comuna Mărăcineni, in acest an, jucăriile, hăinuțele și dulciurile au fost daruite unor familii din comunaVadu Pașii. Este vorba de familii sărace, cu mulți copii, în unele cazuri monoparentale. Micuții au fost nerăbdători să deschidă cadourile primite în prag de sărbători.

Campania „Învaţă să dăruieşti” a Grupului Media TVSat se derulează la nivelul judetului Buzău pentru al cincilea an consecutiv.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>