Menu

Social
ÎNCEPE „BUZĂU FEST’’

Paradă cu torțe, lupte de gladiatori, concert „Zdob și Zdub”, plimbări gratuite  cu autocarul decapotabil și multe alte suprize. Asta îi aștepta pe buzoieni,  la prima ediție a  festivalului „BUZĂU FEST”, care va avea loc în acest weekend. Evenimentul se va desfasura, în cea mai mare parte, in statiunea Sărata-Monteoru, iar imagini de acolo  vor fi transmise, mâine, 3 iunie, începând cu ora 12.00, pe TVSudEst.

Prima ediție a „Buzău   Fest”  va avea loc în  zilele  2-4 iunie, manifestările urmând să se desfășoare atât în municipiul Buzau, cât și în stațiunea Sărata Monteoru. Festivalul va debuta chiar în această seară. De la ora 21.00, prin orasul Buzau, va avea loc o paradă cu torțe.

Evenimentul va continua, sâmbătă și duminică, în statiunea  Sărata Monteoru  unde vor avea loc lupte daco-romane, ateliere de creație, dar și crosuri și concerte de muzică ușoară și folclorică. Autoritatile s-au gândit și la buzoienii care nu au posibilitatea de a ajunge în stațiune pentru cele două zile ale festivalului. Consiliul Județean Buzau va pune la dispoziția celor interesati un autobuz etajat,  care va efectua curse gratuite, din două  în două ore,  din Buzau către Sărata-Monteoru. Plecarea  se va face  din  fața Parcului Crâng, începând cu ora  10.00.

Prima ediție a festivalului „BUZĂU FEST” se  va   încheia  duminică seara,  cu un concert al trupei  Zdob și Zdub si un superb foc de artificii. Bugetul total alocat organizării acestui eveniment este de 120.000 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>