Menu

Social
DESCHISE ÎN VACANȚĂ

Parintii care nu au in grija cui sa-si lase copiii in perioada vacantei de vara, nu trebuie sa-si faca probleme. Cel putin la Rm. Sarat, trei gradinite, vor continua sa functioneze si in timpul verii. Pentru prima data, unitatile vor asigura permanenta pe toata perioada vacantei. Programul celor mici va fi unul adaptat vacantei si va cuprinde doar activitati extracurriculare.

La Rm. Sarat, gradinitele cu program prelungit nu vor intra in vacanta pe 16 iunie. Acestea vor ramane desschise, pe rand pentru a veni in sprijinul parintilor, care nu au cu cine sa-si lase copiii. Pentru prima data, unitatile vor asigura permanenta pe toata perioada vacantei de vara.

Programul micutilor pe timpul vacantei va cuprinde doar activitati extracurriculare. Copiii se vor juca, vor desena sau vor picta. Prescolarii, care vor veni la gradinita in perioada vacantei de vara vor  beneficia de cazare, masa si supraveghere la fel ca in timpul anului scolar.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>