Menu

Social
DANS ȘI SĂRBĂTOARE

Zeci de dansatori, îmbrăcaţi în porturi populare specifice ţărilor din care provin, au poposit la Rm. Sărat, în acest weekend! Ei au fost admiraţi într-o superbă paradă, în centrul oraşului şi au susţinut adevărate spectacole în faţa a zeci de spectatori. Evenimentul care a avut loc în cadrul Festivalului Internaţional de Dans Tradiţional a atras, şi de această dată, un public numeros.

Zeci de dansatori imbrăcaţi in costume tradiţionale, specifice ţărilor din care provin, au defilat pe strazile din Rm. Sarat vineri si sambata seara, intr-o atmosfera de sarbatoare. In prima seara de festival publicul a urmarit dansuri populare din România, Ucraina, Algeria, Italia și Macedonia. In cea de-a doua seara au evoluat trupe de dansatori din Cehia, Grecia, Serbia, Moldova și România.

Pe scena a urcat si ansamblul “Craitele” de la Centrul de Cultura, din Rm. Sarat, castigator a numeroase premii la concursurile nationale si internationale. Publicul a fost impresionat de tinutele dansatorilor, dar si de reprezentatia spectaculoasa.Numarul mare de videoclipuri incarcate pe retele de socializare arata ca festivalul a avut un adevarat succes la Rm. Sarat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>