Menu

Social
REVOLTA INSTRUCTORILOR

Revoltă a instructorilor și cursanților școlilor de șoferi, din Rm. Sărat! Oamenii sunt indignați pentru că proba practică a examenului auto nu se va mai susține în orașul lor pe perioada iernii. Măsura a fost luată de Prefectura Buzău, iar candidații din municipiul Rm Sărat și împrejurimi vor fi programați să susțină proba la Buzău în această perioadă. Instructorii susțin că nu au primit o motivație pentru luarea acestei măsuri, care va duce la creșterea costurilor, atât pentru ei, cât și pentru elevi.

Instructorii scolilor de soferi au aflat recent ca, in perioada 1 decembrie 2017– 1 martie 2018, proba practica a examenului, in vederea obtinerii permisului de conducere auto nu se va mai sustine in Rm. Sarat. Prefectul judetului Buzau, Carmen Ichim, a emis un ordin prin care suspenda ,,traseul,, de la Rm. Sarat, iar candidatii din municipiu si imprejurimi vor fi programati sa dea proba la Buzau.

Instructorii sustin ca aceasta masura va duce la cresterea costurilor, atat pentru ei, cat si pentru elevi, iar perioada de asteptare pentru sustinerea ,,traseului,, va creste.  Mai mult, ei spun ca decizia Prefecturii trece peste hotararea definitiva si irevocabila, pe care au obtinut-o in instanta, potrivit careia proba practica se poate sustine la Rm. Sarat in toata perioada anului.

In urma acestei decizii, elevii care au luat proba scrisa saptamana trecuta si au refuzat sa dea ,,traseul,, la Buzau au fost programati la Rm. Sarat pe 1 martie 2018. Multi dintre acestia spun ca nu pot sustine costurile pentru a merge la ore la Buzau. Autoritatile din Rm Sarat spun ca vor face tot posibilul pentru ca aceasta masura sa nu fie definitiva.

Nici reprezentantii Prefecturii Buzau si nici cei ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea a Vehiculelor nu au putut oferi astazi un punct de vedere cu privire la motivele care au stat la baza deciziei de suspendare a ,,traseului,, de la Rm. Sarat, pe perioada iernii. Reprezentantii ai instructorilor auto se vor afla maine la Buzau pentru a dezbate in cadrul unei audiente la Prefectura problema suspendarii traseului de la Rm Sarat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>