Menu

Social
PE ȘOSEA, CA LA RALIU

Drumul European 85, șoseaua care leagă Muntenia de Moldova, a intrat din nou în atenția polițiștilor, care încearcă din răsputeri să-i tempereze pe vitezomani. O astfel de acțiune a avut loc ieri după amiază, pe tronsonul dintre Buzău și Rm. Sărat. Zeci de șoferi au fost amendați pentru că au confundat șoseaua europeană cu o pistă de curse.

Potrivit statisticilor, nerespectarea regimului de viteză constituie principala cauză a producerii accidentelor rutiere. Șoferii uită că își pun în pericol propria viață, dar și a celorlalți participanți la trafic, și gonesc mai repede decât permite legea. Acesta este motivul pentru care Poliția Rutieră a efectuat ieri dupa amiaza, pe șoseaua europeană 85, o amplă  acțiune de sancționare a vitezomanilor din trafic.

Drumul european 85, pe tronsonul Buzău – Rm. Sărat, a fost „înțesat” de radare ale Poliției si nu puțini au fost șoferii care au fost sancționați de polițiștii de la Rutieră pentru că au călcat pedala de accelerație mai mult decât permite legea. Polițiștii buzoieni de la Serviciul Rutier ii avertizeaza pe vitezomani ca astfel de acțiuni pe drumurile din județ vor continua și în perioada următoare.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>