Menu

Divertisment
REVELIONUL RÂMNICENILOR

Râmnicenii sunt invitați de Revelion la un spectacol incendiar! Petrecerea din ultima noapte a anului va avea loc în fața Primăriei, iar veselia și voia bună vor fi asigurate de cunoscutul interpret Guess Who. Spectacolul va fi urmat de un superb foc de artificii.

Si in acest an, Primaria Rm. Sarat va organiza un spectacol pe cinste pentru cei care vor sa petreaca noaptea de Anul Nou in strada. Revelionul ramnicenilor va avea loc in fata Primariei si va incepe in jurul orei 23.00. Pe scena, va urca un cunoscut interpret care va asigura distractia si buna dispozitie. Si pentru ca atmosfera de sarbatoare sa fie completa, la trecerea in noul an, cerul va fi luminat de un superb foc de artificii. Spectacolul de Revelion va fi prezentat de realizatorul TVSudEst, Daniel Tigleanu.

Banii necesari organizarii spectacolului din noaptea dintre ani au fost alocati din bugetul Centrului Cultural, iar la petrecerea din strada, vor participa si reprezentanti ai Primariei Rm. Sarat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>