Menu

Social
AM FACUT CE AM PUTUT!

vlcsnap-2015-02-10-14h31m35s102   Am facut ce-am putut, cu utilajele pe care l-am avut! Asa comenteaza autoritatile brailene situatia de la finele saptamanii trecute, cand dupa ninsoare, s-au inregistrat patru accidente grave de circulatie, din cauza soselelor acoperite de gheata. Amintim ca in lipsa unui contract de deszapezire cu o firma specializata, Consiliul Judetean a fost nevoit sa lase drumurile judetene in grija primariilor comunale si orasenesti.

Un mort, mai multi raniti, masini avariate si o sosea blocata circa 12 ore ca urmare a unor accidente rutiere – asa a aratat bilantul weekend-ului trecut, pe drumurile din judetul Braila. Ninsoarea a durat o singura zi, insa din cauza ca lucrarile de deszapezire nu s-au facut rapid, traficul s-a desfasurat cu dificultate, in conditii periculoase. Presedintele Consiliului Judetean Braila considera insa ca s-a facut tot ce s-a putut, cu dotarea modesta pe care o au primariile. Primarii, la randul lor, admit ca ar fi putut face treaba mai buna pe drumurile judetene, daca ar fi stiut din timp ca urmau sa se ocupe ei de aceste lucrari si se dotau corespunzator.

Prefectul judetului nu este sigur ca accidentele amintite au fost cauzate de starea drumurilor sau de faptul ca soferii au condus imprudent.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>