Menu

Social
RÂMNICENI LA EI ACASĂ

Și-au revăzut orașul natal și au avut ocazia să se reîntâlnească cu oameni pe care îi cunoșteau, dar nu îi mai văzuseră de ani de zile. Vorbim despre români din toate colțurile țării, care au revenit în orașul natal, Râmnicu Sărat, și au participat la a 4-a ediție a întâlnirii râmnicenilor la ei acasă.

Intalnirea celor care s-au nascut si au crescut la Rm. Sarat, dar acum locuiesc in diferite orase ale tarii, a avut loc in sala mare a Primariei. Editia, ajunsa la a editia a 4-a, a fost plina de emotii si caldura. Organizatorii evenimentului sunt bucurosi, ca de la un an la altul, intalnirea ramnicenilor la ei acasa aduna laolalta tot mai multe persoane care s-au nascut si au crescut aici, iar acum duc cu mandrie numele Ramnicului mai departe.

Printre ramnicenii care au revenit acasa s-au numarat medicul chirurg Alexandru Nicolau, scriitoarea Passionaria Stoicescu, dar si doctorul Ion Daniel, conferentiar la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti . Toti vin cu drag in orasul natal si revad cu multa emotie locurile in care au crescut.

Oamenii care se cunosteau, dar care nu se mai vazusera de ani de zile, au avut ocazia sa se reintalneasca si sa schimbe impresii. Iar daca unii ramnicenii, plecati demult din locurile natale, vin mai des acasa, altii recunosc ca indiferent de vreme si vremuri, Rm Sarat ramane, acasa .

Organizatorii evenimentului le-au pregatit ramnicenilor de pretutindeni multe surprize. Ei au facut si un tur al orasului, dar si o scurta calatorie la Complexul de agrement de la Balta Alba. Participantii au continuat petrecerea intr-un cadru restrains, ocazie cu care au depanat amintiri, ferm convinsi ca vor reveni acasa si la intalnirea de anul viitor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>