Menu

Social
CONVENȚIA ACeR, EDIȚIA A VI-A

Cel mai important eveniment al anului în domeniul comunicațiilor electronice din Romania va avea loc, maine, în Capitală. Este vorba de Convenția Națională de Comunicații Electronice, eveniment ajuns deja la ediția a șasea. Organizată de Asociaţia de Comunicaţii Electronice din România, Convenția reunește cei mai importanți jucători din industria telecomunicațiilor din România. In cadrul reuniunii, vor avea loc prezentări despre soluții tehnice inovative și conținut TV, dar și dezbateri cu reprezentanți ai tuturor autorităților relevante din industria de telecomunicații și audiovizual din România. Evenimentul va fi transmis, în direct, de către postul național TVSudEst.

Cea de a VI-a ediție a Convenției Naționale de Comunicații Electronice, eveniment organizat de Asociaţia de Comunicaţii Electronice din România – A.C.e.R., va avea loc, maine,  29 noiembrie,  la Hotel Marriott din București. Ca în fiecare an, A.C.e.R. va reuni cei mai importanți jucători din industria telecom in ideea dezvoltarii relațiilor de afaceri dintre aceștia. Cu acest prilej, se crează cadrul instituțional de comunicare cu reprezentanții autorităților relevante din domeniu și se aduc în atenția factorilor de decizie provocările cu care se confruntă operatorii economici, deschizându-se în același timp dialogul pentru posibile reglementări legislative in vederea fluidizării activităților pieței de profil. La eveniment sunt așteptați reprezentanți ai  Președinției României, ai Senatului și Camerei Deputaților, Guvernului, ai Consiliului Național al Audiovizualului, oficiali din Ministerul Comunicațiilor,  reprezentanți ai ANCOM precum si președintele A.C.e.R, Adrian Neagu. Printre invitați se numără și reprezentanți ai unor importante trusturi media internaționale, nationale și locale, principalii jucători de telecomunicații din țară, dar și marii furnizori de echipamente si soluții tehnice.

In cadrul reuniunii, participanții vor avea ocazia să afle noutăți despre viitorul conținutului TV si al tehnologiei media de top, să asiste la dezbateri despre oportunitățile si provocările pieței de telecomunicații, cu reprezentanți ai tuturor companiilor și autorităților relevante din industrie. Evenimentul va fi transmis în direct de către postul național TVSudEst.

A.C.e.R. este singura organizație profesională din țară care susține companii din toată industria de comunicații electronice din România, de la televizune prin cablu și satelit sau cu emisie terestră, radio, companii de telecomunicații – telefonie, internet, până la posturi TV locale și furnizori de echipamente și soluții tehnice.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>