Menu

Divertisment
Programe speciale de ziua naţională la TVSE

Sărbătorim românește de 1 decembrie la TVSudEst. Telespectatorii postului au parte de ediții speciale cu invitați deosebiți pe tot parcursul zilei. Un program special, cu foarte multe premiere, cu momente inedite dedicate zilei de 1 Decembrie și semnificației împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire.

Ziua va debuta de dimineață cu o ediție specială a emisiunii „Arc peste timp” realizată de Iuliana Sîrbescu, dedicată istoriei imnului național al țării. De la 10.00 este programată o ediție specială a emisiunii „Peștişorul de Aur” cu Karina Bechir. „Fie mare, fie mic tot românul petrece de 1 Decembrie! Și cum la ‹‹Peştișorul de aur›› avem cei mai frumoși, talentați, cuminți și veseli românași ne-am adunat cu mic cu mare să dăm mână cu mână și să petrecem românește! Am început cu micuții de la Grădinița ERINO Kindergarden unde sărbătoarea ține o săptămână. Îmbrăcați în costume tradiționale în cadrul unei șezători au pictat străchini cu motive tradiționale, au dansat, au cântat, au copt covri gei în culorile tricolorului și au cântat imnul de stat. Și cum noi petrecem ca în poveste trei zile și trei nopți, am primit și invitați. Elevii de la Școala Gimnaziala ‹‹Prof. doctor Ion Anghel›› cu scenete istorice și urări de ‹‹La mulți ani România!››, Alexandra Ichim, Toma Sarah Stacy, Diana Filip, Grupul de elevi conduşi de doamna prof. Elena Hornea și ‹‹Ceata lui Ioniță›› – prof. coordonator Diana Ioniță au adus muzica și voia bună. Am avut pâine și sare, cozonac și ne-am distrat până târziu! În zi de sărbătoare, zi cu însemnătate istorică pentru, noi toți, membrii de onoare și invitații ‹‹Peştişorului de Aur›› le urează tuturor românilor: sănătate, fericire și să trăim în pace și înţelegere unii cu alţii!”, ne-a declarat Karina Bechir.

Seria edițiilor speciale este continuată cu emisiunea „La mulți ani cu România”, o transmisie în direct de la 12.00 la 17.00 cu Daniel Țigleanu și Ramona Vlad. „Vrem să petrecem românește, să sărbătorim împreună într-o ediție interactivă de cinci ore presărată cu multe reportaje speciale cu oameni deosebiți. Telespectatorii sunt invitaţi la un adevărat maraton al distracției și voiei bune. Ziua României se sărbătorește în direct. Telespectatorii vor avea ocazia să intre în direct apelând numărul de telefon 0338 -568.568 și pot lăsa mesaje la 0734.241.444“, ne-a declarat Daniel Țigleanu.

După amiază, programul continuă cu o ediție dedicată Zilei de 1 Decembrie a emisiunii „Chic cu Simonik”, cu Simona Bănică. „Cu mic, cu mare cantăm dragostea de neam și țară împreună cu grupul de copii ‹‹Refrenele copilăriei››, cu Ilona Necula, o tânără dobrogencă cu glasul cristalin, dar și cu un mare nume al muzicii populare, Nicolae Oprișan. Aducem gânduri de bine pentru toți românii de Ziua Națională”, a mai precizat Simona Bănică.Grila de 1 decembrie la TVSE este completată de urările realizatorii postului, de o interpretare de excepție a imnului național pe care membrii Corului Madrigal alături de 100 de copii din Programul Național Cantus Mundi, la fântânile din Piața Unirii, din București, precum și un calup inedit cu 100 de urări de ziua națională, urări făcute de oameni din mai multe județe.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>