Menu

SPORT, MIȘCARE, VIAȚĂ ACTIVĂ

Au făcut sport și au spus un DA hotărât mișcării și vieții active. Este cazul a zeci de femei din Rm. Sărat, care, timp de 4 săptămâni, s-au întânit în Parcul Central, dar și la sala de sport a orașului pentru a da un exemplu tuturor doamnelor și domnișoarelor în privința implicării în activitățile sportive. Evenimentul face parte dintr-un proiect în care municipiul Râmnicu Sărat este unic partener, reprezentant al României.

Timp de patru saptamani, in fiecare weekend, doamnele și domnișoarele din Rm. Sarat au spus un DA hotărât mișcării, sportului si vieții active. În cadrul proiectului SPORT FOR WOMEN IN URBAN PLACES, ele s-au întâlnit în Parcul Central al orașului, dar și la sala de sport, unde au desfășurat diverse activități sportive. În acest proiect, municipiul Râmnicu Sărat este unic partener, reprezentant al României.

Dacă în ultimii ani, în centrul acțiunilor sportive desfășurate la Rm. Sarat au fost tinerii, acum a venit rândul femeilor să conștientizeze rolul benefic al mișcării în viața lor.

Proiectul dedicat femeilor din mediul urban își propune cresterea gradului de implicare a acestora in activitatile sportive, având în vedere beneficiile pe care mișcarea le are, atât pentru minte, cât și pentru corp.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>