Menu

START DISTRACȚIEI!

Locuitorii municipiului Rm Sărat, dar si cei din localitatile invecinate sunt așteptați de astăzi, in piateta din fata primariei, la o sarbatoare déjà consacrată: Zilele orasului. Si cum orice distractie costa, anul acesta Consiliul Local Municipal a alocat pentru desfășurarea evenimentui 160 de mii de lei cu TVA. In premiera, organizatorii au obtinut alti 10 mii de euro, sub forma de sponsorizare, de la o firma care a inchiriat toata zona de desfasurare a evenimentului.

În aceasta seară, se dă startul distracției la Zilele Orasului Rm Sărat. Autoritatile au alocat, în acest an, din bugetul local, special pentru acest eveniment, suma de 160 de mii de lei, cu TVA. Ca o noutate, organizatorii au obtinut prin licitatie, alți 10 mii de euro, sub forma de sponsorizare, de la o firma care a inchiriat piateta si zona din jurul primariei. Din acesti bani vor fi platiti o parte dintre artistii prezenți la eveniment.

Organizatorii spun ca in fiecare an Consiliul Local Rm Sărat a alocat pentru desfășurarea evenimentului cam aceeași sumă, ajustata doar cu rata inflatiei.

Autoritatile spera ca ramnicenii sa vina in numar cat mai mare la spectacolele din piațeta primăriei si ca se vor bucura din plin de aceasta sarbatoare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>