Menu

TOT MAI STRESAȚI

Tot mai mulți români sunt afectați de stres. Relaţiile cu superiorii la locul de muncă, nesiguranţa zilei de mâine și problemele financiare sunt principalele motive de nelinişte pentru români. Specialiștii spun că oamenii sunt tot mai îngrijorați de la o zi la alta și ajung să sufere de stres, depresie și anxietate. Aceste afecțiuni sunt frecvent diagnosticate la românii de la oraș, care duc o viață cotidiană obositoare, au o alimentația dezechilibrată și un sistem imunitar slăbit.

Psihologii recomanda sa ne oprim din goana cotidiana si sa ne oferim mici momente de relaxare pentru a nu ajunge în faza de epuizare.

De asemenea, gestionarea corectă a timpului, activitățile desfășurate în familie și mișcarea în aer liber alungă oboseala și stările de tensiune.

Activităţile în aer liber sunt asociate cu mai multă vitalitate, energie şi gândire pozitivă. Sportul şi expunerea la soare stimulează producţia principalilor hormoni ai fericirii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>