Menu

ZI ÎNCĂRCATĂ DE EMOȚII

Zi festivă şi încărcată de emoţii, ieri, pentru absolvenţii claselor a VIII-a din cadrul  Școlii Gimnaziale ,,Vasile Cristoforeanu” din Râmnicu Sărat. Elevii şi-au luat rămas bun de la cei care le-au călăuzit paşii, în toţi aceşti ani, în cadrul unei festivităţi care s-a desfăşurat în Sala de Sport. Veseli și încrezători în viitor, tinerii absolvenţi au trăit emoția încheierii celor opt clase, cu gândul că un nou început îi așteaptă. Printre absolvenți s-au aflat și elevii primei promoții a clasei de limba engleză intensiv, formată în cadrul unității de învățământ.
Cu mari emoții, absolvenții claselor a VIII-a și-au luat rămas bun de la una dintre cele mai frumoase perioade din viață.
Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Buzău urează elevilor sănătate și succes la examenele pe care urmează să le susțină.
Clasa de limba engleză intensiv, formată în urmă cu patru ani în cadrul Școlii Gimnaziale ,,Vasile Cristoforeanu”, a fost un proiect care și-a dovedit succesul.

Absolvenţii de gimnaziu îşi vor aminti cu nostalgie de clipele petrecute alături de colegi şi profesori, iar fotografiile făcute împreună vor dăinui în timp şi vor menţine vie perioada anilor petrecuţi la Școala Gimnazială ,,Vasile Cristoforeanu” din Râmnicu Sărat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>