Menu

SERVICII SEPARATE DE APĂ ȘI TRANSPORT

În județul Buzău ar putea apărea o nouă companie de apă și canalizare, dar și o nouă societate de transport al călătorilor, ambele în subordinea Consiliului Județean. Anunțul a fost făcut ieri, de către președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, în cadrul unei ședinte de consiliu. În cazul noii secietății de apă și canalizare, aceasta ar putea deservi cetățenii din comunele în care nu își desfășoară activitatea Compania de apă Buzău, operatorul aflat în subordinea Primăriei Buzău.

În ceea ce privește noua societate de transport județean, aceasta ar putea face curse între extremitățile județului, dar și spre obiective turistice din județ.

Noua societate de transport a Consiliului Județean Buzău ar putea deveni funcțională începând de anul viitor.

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a precizat că cele doi noi societăți comerciale nu vor activa pe raza celor două municipii, Buzău, respectiv Rm. Sărat, ci doar în orașele și comunele care nu beneficiază de aceste facilități.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>