Menu

Divertisment
AMERICANU’ LA BUZAU

Un “american” celebru a filmat la Buzau, in studiourile TV Sud Est. Este vorba despre Emil Mitrache, al carui personaj “Americanul”, din serialul “La bloc”, a cucerit definitiv inimile romanilor. Emil Mitrache a filmat la Buzau cateva scene pentru noua campanie “TV Sat te pregăteşte de vacanţă”, campanie a operatorului de telecomunicatii, adresată noilor abonaţi la serviciile de cablu, internet sau telefonie.

Familiarizat cu camerele de luat vederi si mereu prieten cu umorul de calitate, ”Americanul” a sosit din nou pe platourile de filmare TV Sud Est, din Buzau. Nici nu a ajuns bine, ca a si fost asaltat de fani. În perioada verii, TV Sat te pregateste de vacanta. Daca te abonezi in intervalul 15 iunie – 15 august 2015 la unul dintre serviciile de televiziune, internet sau telefonie, participi automat la Marea Tombola la care poţi câştiga un sejur pentru 2 persoane la Hotel Belvedere din statiunea Neptun-Olimp. Sejurul gratuit va fi perioada 24 – 30 august.

Extragerea castigatorilor va avea loc pe 17 august, in direct, la Radio Boom si TV Sud Est, in cadrul emisiunii Matineaţa. Asa ca nu mai sta pe ganduri: aboneaza-te cat mai repede la TV Sat si poti pleca la mare gratuit.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>